ATELIER - SHOW ROOM

Με καλλιτεχνική διάθεση, ρομαντική αίσθηση και γλυκύτητα, η σχεδιάστρια και ερευνήτρια καινοτόμων υλικών Luccia B σας υποδέχεται στο atelier της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – ένα atelier απόλυτα ενημερωμένο πάνω στις σύγχρονες τάσεις της bridal & haute couture. Μακριά από τις παρωχημένες τεχνικές, με καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και ανατρεπτικό στυλ, η Luccia B υποστηρίζει με πάθος το διαφορετικό, το καινούργιο και το ξεχωριστό. Πολυτελή, αισθησιακά και ιδιαίτερα υλικά, χρώματα και αποχρώσεις και μια ολόφρεσκη, νεανική και παιχνιδιάρικη ματιά, είναι μερικά από αυτά που θα συναντήσετε στο atelier της Luccia B.
Προσθέστε τη μαγεία του ονείρου και την πιο αιθέρια αίσθηση που μπορείτε να φανταστείτε και έχετε τα πιο ρομαντικά, αέρινα, και ταυτόχρονα σύγχρονα, χειροποίητα νυφικά Luccia B. Μακριά από τις παρωχημένες τεχνικές, με καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και ανατρεπτικό στυλ, η Luccia B υποστηρίζει με πάθος το διαφορετικό, το καινούργιο και το ξεχωριστό. Πολυτελή, αισθησιακά και ιδιαίτερα υλικά, χρώματα και αποχρώσεις και μια ολόφρεσκη, νεανική και παιχνιδιάρικη ματιά, είναι μερικά από αυτά που θα συναντήσετε στο atelier της Luccia B. Προσθέστε τη μαγεία του ονείρου και την πιο αιθέρια αίσθηση που μπορείτε να φανταστείτε και έχετε τα πιο ρομαντικά, αέρινα, και ταυτόχρονα σύγχρονα, χειροποίητα νυφικά Luccia B.

Η ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ

Η σχεδάστρια Φωτεινή Μπαλαμπανίδου, το πρόσωπο πίσω από το brand Luccia B, είναι μια εμπνευσμένη δημιουργός κι αυτό αποτυπώνεται πεντακάθαρα στο έργο της. Μεγαλώνοντας σε οικογένεια με καλλιτεχνικές ανησυχίες, αποκαλύπτει την καλλιτεχνική της φύση από μικρή ηλικία, εκδηλώνοντας ενεργό ενδιαφέρον για το σχέδιο και τη δημιουργία. Αριστεύει στις σπουδές της ως fashion designer στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ δημιουργίες της βραβεύονται από την HELLEXPO και τον ΕΟΜΜΕΧ σε αντίστοιχους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Μόδας. Ανήσυχο πνεύμα, ανοίγει τα φτερά της στο εξωτερικό και δίνει το παρόν σε μερικές από τις πιο σημαντικές εκθέσεις στο Μιλάνο και το Παρίσι, ενώ έχει υπάρξει creative designer σε γνωστά brands.

Σήμερα, μετά από 25 χρόνια ενεργής και επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο, έχοντας στο ενεργητικό της 35 ολοκληρωμένες συλλογές γυναικείων ρούχων και μια βραβευμένη και καταξιωμένη δημιουργική πορεία, προχωρά τον όρο «βιωσιμότητα» σε ένα νέο επίπεδο, παντρεύοντας το μοναδικό Luccia B στιλ με τη βαθιά οικολογική συνείδηση. Μένοντας πιστή στη φιλοσοφία του brand, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στον τρόπο που η μόδα επιδρά στην καθημερινότητα και στο περιβάλλον, χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη φυσικά και βιώσιμα υλικά όπως βιολογικό βαμβάκι ή μετάξι, ίνες φιλικές προς τα δάση, καθώς και υλικά χωρίς χημικές ή ρυπογόνες διεργασίες.

Η ίδια η σχεδιάστρια, αποφασισμένη να κάνει το brand της ένα από τα πιο οικολογικά brands στον χώρο της, υλοποιεί μια απόλυτα καινοτόμο ιδέα για τη χρήση ίνας από ροδάκινο στις δημιουργίες της, υποστηρίζοντας έμπρακτα τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενώνοντας τη φωνή της με όλους τους υπεύθυνους και ενεργούς δημιουργούς που έχουν ως στόχο να συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και στην εξάλειψη των τόνων απορριμμάτων, σκιαγραφώντας μια ολοκαίνουργια, «πράσινη και βιώσιμη» μόδα που σέβεται το περιβάλλον, τη φύση και τον άνθρωπο.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ

Συλλογές

ΣΥΛΛΟΓΗ

Celebrating life

Ανακαλύψτε την συλλογή της Luccia B

ΣΥΛΛΟΓΗ

Tender is lights

Ανακαλύψτε την συλλογή της Luccia B

ακολουθήστε μας στο

Instagram